03 febrer 2020 13:52
Admin
Administrator
Administrator
Missatges: 33
Més
Autor del tema
Normes i Consells (Llegiu amb molta Atenció!) #240736
Si us plau, llegiu atentament aquesta pàgina amb atenció. La mateixa conté les condicions que regulen l’accés i la utilització del portal Fòrum Picó. Aquesta pàgina conté les nostres condicions de servei i la utilització del fòrum, i es un acord obligatòriament acceptat de forma explícita en el procés d’alta, per a tots els usuaris registrats.

La temàtica principal que vertebra el Fòrum Picó és el TEMPS. El nostre forum es una eina de comunicació entre els aficionats a la meteorologia. Us ha de servir per exposar informació d’ interés per els altres usuaris, formular consultes o respondre dubtes dels altres membres.

L’apartat més important del fòrum és el seguiment meteorològic de cada mes en curs, però hi ha altres subapartats també directa o indirectament relacionats amb el temps, com canvi climàtic, cicle solar, astronomia, medi ambient, etc...

Aquí exposarem algunes normes per l’ ús adequat del nostre forum.


Les següents condicions d’ús constitueixen un acord vàlid i obligatori entre l’usuari i el portal Fòrum Picó.


CONDICIONS D’ÚS DEL FÒRUM

Si us plau, llegeix aquesta pàgina amb atenció. La mateixa conté les Condicions que regulen l’accés i l’utilització del FÒRUM.

La utilització del fòrum suposa per part de l’usuari (anònim i registrat) l’ acceptació expresa, formal i incondicional de les condicions d’ ús establertes pel fòrum.

Tots el usuaris registrats han d’acceptar les normes generals i de privacitat del Fòrum del Picó. Aquesta acceptació es dona durant el procés d’alta i exigeix la seva lectura i la seva acceptació expressa.

Fòrum del Pico podrà revisar i modificar unilateralment sense previ avís les Condicions d ús en qualsevol moment actualitzant aquesta pàgina.

Descripció del FÒRUM DEL PICÓ

Fòrum del Pico es un fòrum meteorològic, l’objectiu del qual és la difusió d’informació relacionada amb la meteorologia, així com servir de punt de trobada per a l’ intercanvi entre aficionats.

La relació entre els usuaris s’ha de basar en el respecte mutu. El respecte és la nostra principal norma de convivència com a fòrum.

El fòrum del Picó eliminarà en un plaç raonable, des de el moment en que es detecti o es rebi una denuncia justificada, qualsevol contingut que infringeixi la normativa del fòrum.

Tota la informació que es comparteix en aquest fòrum, es comparteix voluntàriament i per un període indefinit. No es pot sol.licitar per part de cap usuari la retirada d’ informació compartida, sobretot si està enmig d’una conversa, excepte si suposa una infracció de les normes de fòrum

Els usuaris cedeixen al fòrum el dret d’ús de la informació i les fotografies, permentent a la resta d’usuaris del fòrum l’ús personal de forma completament lliure, gratuita i per un període indefinit. Els usuaris aporten informació al fòrum, sense rebre, ni esperar rebre cap gratificació per la mateixa. El nostre fòrum es basa en compartir informació, de forma lliure, gratuïta i voluntària, per la mera satisfacció de compartir.

Els usuaris no tenen dret a demanar l’eliminació dels seus comentaris del fòrum si estan en una conversa, ja que aquesta perdria el seu sentit.

Els missatges que el seu contingut no s’ajustin a la temàtica del fòrum, a la normativa, estiguin duplicats o no s’ entenguin, podran ser eliminats sense previ avís.

Els moderadors poden respondre qualsevol missatge, intervenir en la conversa o bé eliminar qualsevol missatge que considerin inadequat

El fòrum del Picó es reserva el dret d’eliminar discrecionalment per motius tècnics intervencions antigues o que ja no despertin interès a la resta d’usuaris.

El fòrum del Picó no guarda, ni exigeix dades personals als usuaris, en cap moment. No es recomana que s’ insereixin aquestes dades

El fòrum del Picó podrà en qualsevol moment i sense necessitat de previ avis bloquejar l’accés al fòrum als usuaris que incompleixin les normes d’ ús

Els moderadors podran limitar el nombre de missatges diaris dels usuaris si aquests son repetitius o no tenen interès.

Es procedirà a la suspensió d’ aquells nous usuaris que només tenen la finalitat de discutir decisions dels moderadors o d’ altres usuaris, i es dediquin a alterar la convivència del fòrum.

Els usuaris que públicament faltin al respecte o ofenin als usuaris, moderadors o administradors podran ser donats de baixa.

Normativa per l’ inserció de missatges al fòrum:


Els usuaris que insereixin un missatge amb les seves dades personals assumeixen tota la responsabilitat d’ aquest fet.


Cada missatge es situarà en l’apartat temàtic corresponent, sent el principal el de seguiment meteorològic del mes en curs, que puntualment s’obrirà cada primer dia de mes, tancant-se l’apartat l’últim dia del mes.


Els missatges poden contenir imatges, URL, vídeos o gràfics, és important que si no son pròpies, s’ identifiqui la font d’ ón han sortit.


Es important que quan es publiquin fotografies només se’n publiquin dues o tres, i amb el pes menor possible, per evitar que vagi sobrecarregat el servidor


Quan es facin previsions meteorològiques amb imatges, es poden inserir les que es consideri necessari a fi i efectes que resulti didàctic i entenedor el fil del post, evitant les que resultin innecessàries.


Resten prohibits els anuncis o spam.


Si es contesta un fil, no cal anar repetint les imatges del mateix.
El(s) següent(s) usuari(s) han donat les gràcies: jordi roca

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

09 Jul 2020 12:52
Seré cel
membre sol
membre sol
Missatges: 3
Més
Normes i Consells (Llegiu amb molta Atenció!) #246675
Bon dia.
Volia saber com puc enviar un missatge privat a un membre del fòrum. Penso que abans podia fer ho, però ara no sé com.
Moltes gràcies

Anna

Barri El Congrés. Sant Andreu. Barcelona
El(s) següent(s) usuari(s) han donat les gràcies: EnricT

Please Entra or Crear compte to join the conversation.